Anyák, szülők mondták...

"Hihetetlen tapasztalás volt hogyan kapott teret és időt a belső folyamatunk. Pont mint egy szülés kísérésnél. Pár irányított kérdése ráhangolt minket egy mély beszélgetésre, aztán abból lettek szavaink, ritmusunk, dallamunk... formáltuk, leírtuk, énekeltük és egyszer csak azt vettem észre, hogy igen megvan. NEM ő írta nekünk, nem mi írtuk, hanem kifejeződött belső világunk egy szelete.... Így érkezett meg a dalunk hozzánk Dóra segítségével!" (szülőpár)

"Döbbenetes dolog történt. Miután nálad jártam és elkészült a dal, egy héttel később egy zenei programon tanultunk a gyerekekkel egy gyerek dalt, ha jól tudom egy indián dal. Én csak ott ültem és hallgattam és azon gondolkodtam, hogy találhatott meg pont most pont az a dal. Szinte teljesen ugyanaz a hangkészlete, össze is lehet énekelni a kettőt a gyerekek imádják és azóta is együtt énekeljük őket. Közben lett neve is a kisbabának, mondanom sem kell, szintén beleillik a dalba. Nagyon köszönöm a lehetőséget, azóta is minden kismamának ajánlottam akivel találkoztam, ha teheti próbálja ki az ÉRkezés énEK®-et. Nagyon tetszett ahogy ránk hangolódtál, a babára is rám is, a családunkra is. Nem csak egy ének született, hanem kapcsolat is. Mivel negyedik gyermek, ez nem mindig egyszerű. Köszönöm még egyszer!" (Andi)

"Izgalommal és lelkesen készültem a közös leülésre. Habár kreatívnak tartom magam, ott teljesen leblokkoltam és nem tudtam szárnyalni éreztem hogy zenében kreatívnak lenni teljesen mást jelent, mint az élet egyéb területén. És lám nagyon segített ahogy vezetted a folyamatot." (Júlia)

"Fogalmam sem volt, mi fog kisülni a találkozásból. Nem tudtam elképzelni, hogy egy alkalom alatt megszülethet egy dal, amit mi írunk, ami nem fog eröltetettnek hatni, ami tetszeni fog... Sosem csináltam hasonlót. Mégis megtörtént a számomra elképzelhetetlen: megszületett a dal és az volt az élményem, hogy közösen, mi négyen, a még meg nem született gyermekünkkel együtt hoztuk létre a Te segítségeddel. Meghitt és kreatív légkört teremtettél és szelíden, szinte észrevétlenül de magabiztosan vezetted a folyamatot. A születés előtt sokat énekeltem a kocsiban egydül munkába menet és megható volt így várni kisfiamat. Mióta megszületett hálás vagyok, hogy nem valami idióta gyerekdalt kell ismételgetnem, hanem van egy ének, ami a miénk, amit dúdolhatok neki miközben ringatom. Hálás csodálattal köszönöm neked." (Miklós)

"Az első nap nem tudtam eldönteni, hogy a miénk ez az ének, vagy "mutogathatom". Aztán felszabadultabb lettem és megmutattam 2-3 jó barátnak. Ez is egy folyamat volt bennem. Emocionális alapú ajándékok amiket kaptam általa: Azóta tudom ...-t nevén nevezni. Azóta szeretem a kétévest is egészen máshogy, picit jobban őt szeretem és nem az általam elvárt képet. Azóta magamra is egészen másként gondolok." (Júlia)

"Olyan ez az ÉRkezés énEK® mint a népmesékben a varázslatos tárgyak, sose tudhatod mikor lesz rá szükséged!" (Kitti)