Hangutazás - Relaxációs koncert

Különleges hangfürdő egzotikus hangszerekkel és az énekhang varázslatos erejével.

Segít a stresszoldásban, az elmélyülésben, támogatja a benned lévő összhang és béke megszületését.

Mire számíthatsz egy hangutazás során?

Zenei utazást ígérek, amely segít Neked elmélyülni, az elmédet kikapcsolni. Az utazás során közelebb kerülhetsz a benned rejlő mélységekhez, erőforrásaidhoz. A relaxációs koncert kb. egy óra hosszúságú és változatos zeni hatások, hangulatok jelennek meg benne.

Mire lesz szükséged?

Kényelmes ruhában gyere, amiben egy jógamatracon fekve vagy ülve otthonosan érzed magad.

Milyen hangszerekkel dolgozom?

A hangutazás során gong, hangtál, handpan, citera, tilinkó, szanszula, Koshi, sámándob és más különleges, egzotikus hangszerek szólalnak meg az énekhang mellett...

A hangutazásaimat leggyakrabban jógastúdiókban tartom, de gyakran hívnak elvonulásokra, táborokba is, illetve rendezvényekre. Néhány szervező tapasztalatát, gondolatait osztom meg Veletek:

Pszota Marianna jógaoktató, a Helló Jóga Stúdió megálmodója és vezetője:

Szerencsések vagyunk, hogy DóraViola elfogadta a stúdió felkérését, mert egy elképesztő hangutazásban vehettünk részt a közreműködésével. A hangszereivel és a dalaival életre keltett érzelmek mindenkit máshogyan szólítottak meg, mindegyikünk mást vitt magával ebből az estéből, a résztvevők testileg és lelkileg is feltöltődtek a hangok gyógyító ölelésében. Nagyon várjuk a következő alkalmat!


Bálint Bogi édesanya, dúla, Mother Nature Anyakör facilitátor, Labirintus coach:

DóraViolából úgy jön az ének mint egy mély lélegzet az erdőben sétálva. Kezei alatt úgy szólalnak meg a hangszerek, ahogy a lágy szél mozgatja a fák lombjait, mintha egy lenne velük. Olyan természetes, hogy az ember csak utólag veszi észre, milyen csodában volt része - közben pedig egyszerűen elvarázsolódik. 


Varga-Szabó Barbara, csecsemő- és gyermekápoló:

Az életemben a zene és a versek határtalan szabadságot és "chill" állapotot adnak. DóraViola hangutazása fantasztikus volt. Egyszerre meghitt, emberi és őszinte. Az együtt töltött időben csak befelé figyeltem, ami főleg az utóbbi időben nagyon nehezen ment. Minden nap átélném és receptre írnám fel a család minden tagjának.


Simon Zsóka, Otthon Segítünk Alapítvány koordinátora:

DóraViola zenéje lélektől lélekig tart - nyugtat, ellazít, más dimenzióba repít... Nem kell a szemünket becsukni ahhoz, hogy átérezzük mindazt, amit DóraViola kedves lényével és zenéjével ad!